Време на читање: 3 минути Во рок од само неколку часа, можете да се истражуваат мноштво на светла и светликаво нови земји. но,, она што е најдобар начин да одам таму. Воз или Автобус во Европа кога патувате? Оваа статија е напишана за да се едуцира за Train Travel и е направена…