Wacan Maca: 6 menit
(Paling Keri Dianyari On: 07/06/2021)

Saka istana Eropa lan kutha-kutha kuno nganti Hong Kong sing nyenengake, iki 7 tujuan tresnane ing saindenging jagad bakal nggawe tresnamu dadi mundhak. iki 7 tujuan katresnan minangka papan sing cocog kanggo bab sing apik ing crita katresnan sampeyan, lan kanggo nguripake maneh sihir.

 

1. Destinasi Cinta Paling Romantis Ing Jagad: Paris

Yen sampeyan nggoleki sinonim ing kamus kanggo "katresnan", sampeyan bakal nemokake Paris sing ditulis nganggo huruf gedhe. Pesona sing ora bisa dingerteni, kaendahan ing wayah wengi, patisserie, lan akeh titik kanggo gambar romantis, nggawe Paris minangka salah sawijining 7 tujuan katresnan ing saindenging jagad.

Mlaku-mlaku liwat lingkungan La Marais sing apik, ngrungokake musik dalan, utawa piknik ing papan sing paling apik, Paris minangka conto romantisme. Ya, bisa uga ora kaget yen Paris minangka sing paling dhuwur tujuan bulan madu ing Eropah, lan sampeyan bisa uga mikir manawa kabeh papan romantis bakal dipesen. Nanging, kutha sing apik iki kebak bintik-bintik, ing ngendi sampeyan bisa njerit katresnan sampeyan, utawa duwe swap tanpa turis. Paris temtu dadi kutha katresnan utama, kanggo kabeh pasangan, ing kabeh warna pelangi.

Babagan Paling Romantis sing Bakal Dhewe Di Paris

Ngumbara ngubengi Musee Carnavalet, ngambung ing Canal Saint-Martin, lan nikmati piknik romantis ing ruang Champ de Mars sing apik.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Pernikahan ing Paris minangka tujuan katresnan sing paling romantis ing planet iki

2. Tujuan Cinta Paling Apik ing Italia: Venice

Nalika Venesia minangka salah sawijining kutha wisata paling gedhe ing Eropa, sampeyan bakal nemokake akeh titik sing didhelikake, ngendi kanggo nuduhake gelato utawa pizza. Jembatan kutha bakal nggawa sampeyan lan kekasih sampeyan menyang pojok dalan sing adoh, gang-gang, lan restoran lokal, ngendi sampeyan bisa mangan Ing masakan Italia, lan roti panggang seneng karo anggur Italia utawa Aperol.

Dina romantis sing sampurna ing Venesia bakal diwiwiti kanthi njelajah pirang-pirang jembatan. banjur, sampeyan bisa mangan pizza kanggo 2 lan gelato. Disaranake ninggalake kunjungan menyang 2 Pulo Burano lan Murano sing apik, kanggo separo kapindho dina, sawise akeh turis budhal. Kanthi cara iki, sampeyan bakal duwe pulau dhewe-dhewe, kanggo gambar romantis.

Babagan Paling Romantis sing kudu ditindakake ing Venesia

Ngumbara ngubengi Dorsoduro, lingkungan lokal, utawa mangan ing Cantina Do Spade, ing kana Casanova mangan nedha bengi. banjur, sampeyan bisa nedha awan romantis ing pulau Burano sing apik banget, lan nikmati kulo gondola nalika srengenge surup. Sampeyan bisa miwiti preinan romantis karo lelungan sepur romantis saka London utawa Swiss menyang Venesia.

Florence menyang Milan Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Milan menyang Florence Kanthi Sepur

Venesia ke Milan Kanthi Sepur

 

Romantis Love Gondola numpak ing Venesia

 

3. Destinasi Cinta ing Eropa: Lake Como

Srengenge surup ing Alpen, nggambarake ing tlaga, lan sampeyan lagi mlaku-mlaku karo Along sing sampeyan tresnani Lakune para penyayang, jejak para penyayang ing Varenna. Mesthi sampeyan bakal setuju yen nggawe Lake Como minangka tujuan katresnan sing ora iso dilalekake kanggo plancongan romantis kanggo 2.

Saliyane kutha Varenna sing apik, Bellagio, lan Vezio nawakake pemandangan Lake Como sing luar biasa lan akeh papan romantis.

Objek Wisata Paling Romantis Ing Danau Como

Rasakake mlaku-mlaku kanthi super romantis ing pegunungan Lari nganti piknik magis ing Monte Crocione. Yen sampeyan kalebu pasangan adrenalin, banjur pesawat laut ing ndhuwur tlaga bakal tangi kupu-kupu kasebut!

Florence Kanggo Como Kanthi Sepur

Milan Kanggo Como Kanthi Sepur

Turin Kanggo Como Kanthi Sepur

Genoa Kanggo Como Kanthi Sepur

 

Pasangan sing lungguh ing pinggir danau Como

 

4. Tujuan Cinta ing China: Hong Kong

modern, agawe bungah, lan narik, Hong Kong minangka salah sawijining kutha paling romantis ing saindenging jagad. Pencakar langit kutha kasebut, lan pulo, nawakake papan sing apik banget kanggo gambar sing bakal nangkep tresnamu. Hong Kong pancen apik banget nalika awan lan wengi lampu, surup srengenge surup, nawakake akeh kegiatan romantis, kanggo plancongan sayah kanggo wong loro, utawa petualangan epik, dilebokake ing sisih ndhuwur 7 tujuan katresnan ing saindenging jagad.

Hal Paling Romantis sing Dhewe Di Hong Kong

Dina romantis sing sampurna bakal diwiwiti kanthi pelayaran ngubengi Pelabuhan Victoria, utawa piknik ing Repulse Bay sandy pesisir. Sorene, sampeyan bisa melu kelas masak pribadi, lan rampungake karo nambah gelas supaya seneng nalika surup.

 

 

5. Destinasi Love Worldwide: Austria

Austria, tanah kastil, kebon sing apik banget, lan kutha-kutha sing memikat, minangka tujuan katresnan sing populer ing Eropa. Yen sampeyan pengin uwal saka akeh, banjur Halstatt minangka tujuan sing sampurna, saliyane liyane lelungan dina sing apik saka Wina.

Cadangan alam sing apik tenan kayata Innsbrucker nyedhiyakake pemandangan gunung lan lembah Austria sing paling apik, kanggo munggah romantis. Saliyane, kutha-kutha kuna sing nengsemake sing dadi papan sing pas kanggo crita katresnan legendaris sing seneng banget. Nanging, yen sampeyan luwih seneng plancongan kutha, banjur Wina pancen sampurna kanggo akhir minggu sing romantis. Menapa malih, Wina minangka salah sawijining tujuan sing paling ramah LGBT ing saindenging jagad, saengga bisa nampani kabeh pasangan, ing status hubungan apa wae, lan mung nunggu sampeyan lan pinunjul liyane.

Babagan Paling Romantis sing Bakal Duwe Di Austria

Dina romantis ing Austria bakal diwiwiti kanthi strudel Austria kanggo sarapan ing kafe lokal. banjur, metu mlaku-mlaku ing kebon utawa kastil Austria. Saliyane, yen sampeyan minangka pasangan olahraga banjur munggah gunung ing Alpen Austria, bakal becik.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Pasangan sing lungguh ing lembah ing Australia nonton gunung

 

6. Destinasi Cinta ing saindenging jagad: Prague

Petit lan nengsemake, Prague pancen romantis lan pancen duwe papan kanggo kita 7 tujuan katresnan paling apik ing donya. Ya, rame karo turis, nanging ana akeh sudut pandang lan taman ijo, supaya ora rame para plancong, lan isih seneng ing paling apik ing Prague lawas.

Bar cilik sing lucu, kreteg megah, lan lingkungan Mala Strana minangka papan sing cocog kanggo romansa. Nalika Prague minangka salah sawijining tujuan paling populer ing Eropa, ana cukup akeh titik sing didhelikake; tetanggan Mala Strana sing apik, lan taman kanthi pemandangan kutha, Jembatan Palacky, mung a sawetara romantis sing didhelikake.

Prekara Paling Romantis sing Dilakukan ing Prague

Mlaku-mlaku ing Mala Strana, bir ing pinggir kali Vltava, nedha bengi karo pemandangan kutha, lan koktail ing bar Hemingway.

Nuremberg menyang Prague Karo Sepur

Munich menyang Prague Kanthi Sepur

Berlin menyang Prague Kanthi Sepur

Wina menyang Prague Kanthi Sepur

 

Saperangan mlaku-mlaku lan nyekel tangan ing lurung-lurung ing Prague

 

7. Destinasi Cinta ing saindenging jagad: Distrik Lake ing Inggris

Nalika papan kasebut inspirasi puisi romantis William Woodsworth, mula dadi tujuan katresnan sing paling dhuwur. Pancen, sampeyan bakal weruh manawa tlaga Lake ing Inggris Kulon pancen romantis. Matur nuwun kanggo 6 cadangan alam ing deso lan lanskap Inggris, lan 16 tlaga sing narik ati.

Dumunung ing wilayah Cumbria, tanah tlaga minangka salah sawijining wilayah sing paling apik ing Inggris. Mulane, munggah gunung, menyang tlaga lan tarn, minangka salah sawijining perkara sing paling romantis ing jagad iki. Sampeyan bakal rumangsa melu novel Jane Austen sing gaib, ing ngendi katresnan nolak kabeh alangan.

Papan Paling Romantis Ing Cumbria

Tlaga Keswick, kanggo mlaku-mlaku kanthi apik menyang piknik ing sendhang. Saliyane, Puncak Helvellyn, lan air terjun minangka papan sing paling ngalamun kanggo wong loro.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Inggris seneng tujuan

 

iki 7 tujuan katresnan minangka papan sing apik banget kanggo ngrampungake hubungan sampeyan. Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan romantis menyang tujuan katresnan sing nyenengake lan nyenengake.

 

 

Apa sampeyan pengin masang posting blog "7 Destinasi Cinta ing saindenging jagad" ing situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fjw%2Flove-destinations-worldwide%2F- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)