Vrijeme za čitanje: 6 minuta
(Ažurirano: 05/11/2021)

Od europskih dvoraca i starih starih gradova do uzbudljivog Hong Konga, ovi 7 ljubavne destinacije širom svijeta učinit će da vaša ljubav uzleti. To 7 ljubavne destinacije savršeni su ambijent za prekrasno poglavlje vaše ljubavne priče, i da ponovno oživi čaroliju.

 

1. Najromantičnije ljubavno odredište u svijetu: Pariz

Ako sinonime tražite u rječniku za "ljubav", naći ćete Pariz napisan velikim slovima. Njegov neobjašnjiv šarm, ljepota noću, slastičarnica, i mnoštvo mjesta za romantične slike, čine Pariz jednim od 7 ljubavne destinacije širom svijeta.

Šetnja prekrasnim kvartom La Marais, slušajući uličnu glazbu, ili na piknik na najljepšim mjestima, Pariz je oličenje romantike. Da, možda ne bi iznenadilo da je Pariz na vrhu destinacija za medeni mjesec u Europi, i možda mislite da će sva njegova romantična mjesta biti u potpunosti rezervirana. Međutim, ovaj ljupki grad je pun mjesta, gdje možeš vrisnuti svoju ljubav, ili napravite priliku za turiste. Pariz je nesumnjivo krajnji ljubavni grad, za sve parove, u svim duginim bojama.

Najromantičnije stvari u Parizu

Lutajte Musee Carnavalet, poljubac na kanalu Saint-Martin, i uživajte u romantičnom pikniku u kultnom prostoru Champs de Mars.

Amsterdam do Pariza vlakom

London do Pariza vlakom

Rotterdam do Pariza vlakom

Bruxelles do Pariza vlakom

 

A wedding in paris is the most romantic love destination on the planet

2. Najbolja ljubavna destinacija u Italiji: Venecija

Dok je Venecija jedan od najturističnijih gradova u Europi, pronaći ćete mnoštvo skrivenih mjesta, gdje podijeliti gelato ili pizzu. Gradski mostovi odvest će vas i vašu voljenu u kutove izvan utabanih putova, sokaci, i lokalni restorani, gdje biste mogli pojesti dalje talijanska kuhinja, i nazdravite ljubavi s talijanskim vinom ili Aperolom.

Savršeni romantični dan u Veneciji započet će istraživanjem mnogih mostova. Zatim, mogao bi pojesti pizzu 2 i gelat. Preporučuje se posjet prepustiti 2 šarmantni otoci Burano i Murano, za drugu polovicu dana, nakon što gomile turista odu. Ovuda, imat ćete otoke za sebe, za romantične slike.

Najromantičnije stvari u Veneciji

Lutajte Dorsodurom, lokalno susjedstvo, ili večerajte u Cantina Do Spade, gdje je Casanova znao večerati. Zatim, mogli biste romantično ručati na otoku Burano koji oduzima dah, i uživajte u vožnji gondolom u zalazak sunca. Svoj romantični odmor mogli biste započeti s romantično putovanje vlakom od Londona ili Švicarske do Venecije.

Firenca do Milana vlakom

Firenca do Venecije vlakom

Milano do Firence vlakom

Venecija do Milana vlakom

 

Romantic Love Gondola ride in Venice

 

3. Ljubavne destinacije u Europi: jezero Como

Sunce zalazi na alpama, odražavajući se u jezeru, i šetate sa svojim voljenim zajedno Šetnja ljubavnika, trag ljubavnika u Varenni. Sigurno ćete se složiti da to čini Jezero Como nezaboravna ljubavna destinacija za romantično bijeg za 2.

Pored šarmantnog gradića Varenne, Bellagio, i Vezio nude spektakularne poglede na jezero Como i mnoštvo romantičnih mjesta.

Najromantičnije stvari na jezeru Como

Uživajte u super romantičnoj šetnji planinama Lari sve do čarobnog piknika u Monte Crocioneu. Ako ste par koji voli adrenalin, tada će let hidroaviona iznad jezera probuditi te leptire!

Firenca do Coma vlakom

Milan do vlaka Como

Torino do Comoa vlakom

Genova do Coma vlakom

 

A couple sitting by lake Como lake

 

4. Ljubavne destinacije u Kini: Hong Kong

moderan, uzbudljiv, i fascinantan, Hong Kong je jedan od najromantičnijih gradova na svijetu. U gradski neboderi, i otoci, ponudite nevjerojatna mjesta za poglede za slike koje će zabilježiti vašu ljubav. Hong Kong je prekrasan pri dnevnom i noćnom svjetlu, zalazak i izlazak sunca, nude brojne romantične aktivnosti, za opuštajući odmor za dvoje, ili epska avantura, stavljajući ga na vrh 7 ljubavne destinacije širom svijeta.

Najromantičnije stvari se rade u Hong Kongu

Savršeni romantični dan započet će krstarenjem lukom Victoria, ili piknik na pješčanim plažama zaljeva Repulse. Popodne, možete pohađati privatni tečaj kuhanja, i završite s podizanjem naočala za ljubav na zalasku sunca.

 

 

5. Ljubavna destinacija širom svijeta: Austrija

Austrija, zemlja dvoraca, čudesni vrtovi, i očaravajuće gradove, popularno je ljubavno odredište u Europi. Ako želite pobjeći od gužve, tada je Halstatt savršeno odredište, pored ostalih prekrasna jednodnevna putovanja iz Beča.

Nevjerojatni prirodni rezervati poput Innsbruckera pružaju najljepši pogled na austrijske planine i dolinu, za romantično pješačenje. U Dodatku, šarmantni drevni gradovi koji su savršeno mjesto za sretne legendarne ljubavne priče. Međutim, ako više volite urbaniji bijeg, tada je Beč apsolutno savršen za romantičan vikend. povrh toga, Beč je jedan od odredišta koja su najprikladnija za LGBT u svijetu, pa pozdravlja sve parove, u bilo kojem statusu veze, i samo čeka vas i vašu značajnu drugu.

Najromantičnije stvari u Austriji

Romantični dan u Austriji započet će austrijskim štrudlama za doručak u lokalnom kafiću. Zatim, krenite u šetnju austrijskim vrtom ili dvorcem. U Dodatku, ako ste sportski par, onda planinarenje austrijskim Alpama, bit će idealno.

Salzburg do Beča vlakom

München do Beča vlakom

Graz do Beča vlakom

Prag do Beča vlakom

 

A couple sitting in a valley in austria watching the mountains

 

6. Ljubavne destinacije širom svijeta: Prag

Sitna i šarmantna, Prag je užasno romantičan i s pravom ima mjesto na našem 7 najbolje ljubavne destinacije na svijetu. Da, krcat je turistima, ali ima puno vidikovaca i zelenih parkova, kako bi izbjegli gužvu putnika, i dalje uživati ​​u najbolje od starog Praga.

Slatki mali barovi, veličanstveni mostovi, i susjedstvo Mala Strana savršeni su ambijent za romantiku. Iako je Prag jedno od najpopularnijih odredišta u Europi, ima dosta skrivenih mjesta; šarmantan kvart Mala Strana, i park s pogledom na grad, Palački most, su samo a malo skrivenog romantičara.

Najromantičnije stvari u Pragu

Šetnja Malom Stranom, pivo uz rijeku Vltavu, večera s pogledom na grad, i kokteli u baru Hemingway.

Nürnberg do Praga vlakom

München do Praga vlakom

Berlin do Praga vlakom

Beč do Praga vlakom

 

A couple strolling and holding hands on the streets of Prague

 

7. Ljubavne destinacije širom svijeta: Lake District u Engleskoj

Kad je neko mjesto nadahnulo romantičnu poeziju Williama Woodswortha, onda je to vrhunska ljubavna destinacija. Doista, vidjet ćete da je jezero u zapadnoj Engleskoj izuzetno romantično. Zahvaljujući 6 prirodni rezervati engleskog sela i krajolika, i 16 jezera koja oduzimaju dah.

Smješten u regiji Cumbria, zemlja jezera jedna je od najljepših regija u Engleskoj. Stoga, planinareći niz brda, do jezera i tarna, je jedna od najromantičnijih stvari na svijetu. Osjećat ćete se kao da zakoračite u čarobni roman Jane Austen, gdje ljubav prkosi svim preprekama.

Najromantičnija mjesta u Cumbriji

Keswickovo jezero, za prekrasno pješačenje do piknika uz jezero. U Dodatku, Vrh Helvellyn, i vodopad su potpuno sanjarska mjesta za dvoje.

Amsterdam do vlaka vlakom

Pariz do Londona vlakom

Berlin do Londona vlakom

Bruxelles do Londona vlakom

 

England love destination

 

To 7 ljubavne destinacije su sjajna mjesta za začiniti vašu vezu. ovdje na Spremi vlak, rado ćemo vam pomoći da isplanirate svoj romantični bijeg na ove sanjive i uzbudljive ljubavne destinacije.

 

 

Želite li ugraditi naš post na blogu "7 ljubavnih odredišta širom svijeta" na svoju stranicu? Možete uzeti naše slike i tekst i daju nam kredit sa linkom na ovaj post na blogu. Ili kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhr%2Flove-destinations-worldwide%2F– (Spustite se malo vidjeti Embed Code)