Време на читање: 3 минути Италија е една од најпопуларните земји во Европа за посета поради разновидноста на дестинации во нејзините граници. Северна Италија е на премиерот жариште кога станува збор за италијанската култура, со толку многу за патниците да се види и не. Дали земање убаво вино…