Koha e leximit: 3 minuta Italia është një nga vendet më të njohura në Evropë për të vizituar për shkak të shumëllojshmëri të destinacioneve brenda kufijve të saj. Pjesën veriore të Italisë është një pikë e nxehtë Kryeministri kur është fjala për kulturën italiane, me aq shumë për udhëtarët për të parë dhe të bëjë. Nëse mostrave verë gjobë…