Време на читање: 6 минути Патувањето низ светот е сон кој често изгледа неостварлив, особено кога сте со помал буџет. Но, што ако ви кажеме дека постои начин да ги истражите егзотичните дестинации, потопете се во локалната култура, и создадете незаборавни спомени без да ја потрошите вашата банка…