Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 14/01/2022)

Železniška proga Flam iz Flam do Myrdal je dejal, da je ena izmed najlepših potovanja z vlakom v svetu in ne moremo razumeti, zakaj. Vožnja traja le eno uro, ampak kulise je resnično jemljejo dih. Ne zamudite te izkušnje, kadar obisk na Norveško. V urnem potovanju, vlak je potnike iz Sognefjord v Flam, ki je na morski gladini, do gorske postaje Myrdal, ki je 867 metrov nad morsko gladino. To je eden izmed najbolj strmih standardne tanke železniških prog na svetu. Železniška proga je 20 let za dokončanje. V sukanje predori, ki vodijo v in iz gore pokažejo najbolj drzne in usposobljene inženiringa, ki je Norveški železniški zgodovina kdaj videl. Flam do Myrdal, Norveška: Lep poletni postanek je resnično potovanje življenja.

 

Jahanje Flam železnice

Ob vlak iz Flam do Myrdal vas bo popeljal skozi 20 predori, 18 od katerih so bile zgrajene z roko, in ustavijo na več vasi, saj kače svojo pot navzgor Flam Valley. Vlak daje potnikom panoramski pogled, ampak poskusiti in dobili sedež ob oknu za najboljše poglede in ti lahko odpre v Poletje za dodatno posebno doživetje. Myrdal postaja je visoko na gori in je sestavljen iz nič, ampak čakalnici, mizo vozovnic, in a majhno kavarno. Lahko vozi z vlakom gor in dol gore.

 

Flam do Myrdal železniške potovanja dolino in gore in reke

Flam do Myrdal poleti

Poletje je idealen čas, da vlak iz Flam do Myrdal. Vreme je toplejši in vse, kar je zeleno! Pomisli hribi in kristalno čista tekoča voda z lepim vegetacijo in cvetje v polnem razcvetu. Tukaj so tudi pohodniške poti tako v in iz Flam in Myrdal. To pomeni, da lahko ujeli vlak do Myrdal in nato pohod nazaj in uživajte v soncu.

Če obstaja ena stvar, ki jo morate storiti, ko obiščete Norveška, železniško vlak iz Flam do Myrdal je to. To je lep poletni stop. Vlak vozi skozi vse leto z do 10 odhodi na dan v poletje. nakup vstopnic lokalno na Norveškem v vsakem posadko železniški postaji ali s klicem na NSB klicni center. So trenutno ni na voljo na spletu. Bodite prepričani, da dobite vstopnice za ta vlak takoj, ko prispejo na Norveškem, da bi se izognili razočaranje in izkušnje v življenju!

 

Ponujamo Evropski vlak vstopnice, pojdite na naši spletni strani Save vlaku in uživajte v vožnji.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fflam-to-myrdal-norway%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)