Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 03/12/2021)

Ali lahko verjamete, da je spet skoraj ta čas v letu? To je najlepši čas v letu! Res se v duhu z najboljših božičnih trgov v Nemčiji! Od konca novembra do božični večer, mestni trgi po vsej Nemčiji se vrti od božičnih tržnic. Kot eden izmed najbolj dragocena tradicij v Deutschland (Nemčija v nemščini), velika mesta in mesteca enako praznovanje adventnem času. Torej, zgrabite vročo skodelico Kuhano vino in se pripraviti na watch kostanja praženje na odprtem ognju v teh ne more gospodična počitniških žariščih.

 

1. Frankfurt Römerberg In St. Pauls Kvadratnih Božič Market

To je tisto, kar so najboljši božični trgi v Nemčiji sanj iz. Escape vrveža Frankfurt znotraj mesta Old Town, ki se spremeni v božič dreamland v božičnem času. Romerberg in St. Pauls je kvadrat, sestavljen iz slikovitih pol lesenimi hišami. Polnjene so z lesenimi koče, zajetih z lučmi, okraski, in venci. Bodite prepričani, da ne zamudite priljubljeno blazno zvonovi, Božično večer tradicijo, v kateri so cerkveni zvonovi iz starega mestnega jedra zvonil v harmoniji celotnem okrožju za presenetljivo koncertno izkušnjo.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

Frankfurt Romerberg And St. Pauls are the Best Christmas Markets in Germany

 

2. Božični sejem v Monschauu

Manjši afera kot Frankfurtu, ampak prav tako čarobna! To je majhno naselje nestled v gorah vzdolž meje Belgiji. Monschau res zaživi v božičnem času z najboljših božičnih trgov v Nemčiji.

Mestni Božični okraski so se izkazali, da so tako priljubljena, da so domačini odprlo leto doma božič. Torej, če vam ni všeč Božič, potem je to zagotovo ni kraj za življenje! Enodnevni izlet iz Kölna ali Düsseldorfu, pojdite gledati mesta osvetlitev na twilight, medtem ko nibbling na njihov regionalni Monschauer Dutchen spongecake in srkanje kuhanega vina, preden boste glavo nazaj v mesto. S svojimi tlakovanih ulicah, -Sneg dodal pol-les hiše, in navijanje tok je nič manj idiličen.

Berlin za Aachen vlakih

Frankfurt na Köln vlakih

Dresden za Köln vlakih

Aachen za Köln vlakih

 

 

3. Rothenburg ob der Tauber Reiterlesmarkt

To je zagotovo ena najbolj evropskih lepa srednjeveška mesta. To je tako slikovito izgleda bolj kot filmska niz. To še posebej velja v božičnem času in je poudarjen z gosti nekaj najboljših božičnih trgov v Nemčiji.

Silhueta vrat in obrambnih stolpov izraža avro pravljice. Kot vnesete prek enega od starih vrat, se boste takoj počutili varne v častitljivo stene tem romantičnem mestu. Rothenburg začarana je prevladala nad preteklost 1,000 leta in nadaljuje s svojim urokom na mednarodne obiskovalce.

Od 15. stoletja, čudovit božični trg je že od nekdaj značilnost praznično božično sezono. Ta trg se lahko ozremo na 500 letno tradicijo, in od takrat se je pametno zelo malo spremenila od zgodovinskih izvorov. Številne kulturne prireditve potekajo v povezavi s tem trgu. Vrhunec trgu, vendarle, je videz Rothenburg Riders, ki je dal tudi tak trg svoje ime. Zgodovinsko poreklo kolesarji prihaja k nam iz slaba in daljni preteklosti. Naši predniki so verjeli, da so sli iz drugega sveta, ki v zraku po nebu z dušami umrlih v zimskem času. Vendar pa je podoba tega mitičnega značaja spremenili skozi stoletja. Ker je eden uporablja za trepetajo v strahu pred tem skrivnostne sliki, danes, Mladi in stari se veselim vrnitvi. Divji jezdec je postal prijazen sel.

Berlin na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

Stuttgart, da Rothenburg nad reko Tauber vlakih

München na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

Frankfurt na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

Rothenburg Ob Der Tauber Germany

 

4. München Marienplatz božična tržnica

Kralj Münchnu božičnih trgov in eden izmed najboljših božičnih trgov v Nemčiji. To Christkindlmarkt je mogoče najti v Marienplatz, Glavni trg v Münchnu, s čudovito stojnicah polil ven v bližini nakupovalne ulice kot tudi.

Zaradi svoje centralne lokacije v Münchnu starega mestnega jedra, To je daleč najbolj turistično in gneča trg, vendar je priljubljena za razlog: stojnico po stojnico tradicionalnih ročno obrt, čudovite prigrizke za nakup, in preveč romantično ozadje Neues Rathaus. Bodite prepričani, da raco na dvorišče na Rathaus, da vidite več stojnic in pošta Christkindl, kjer lahko dobite poseben Christkindl žig za razglednice / črk.

PS: Da bi dobili dodatno čaroben pogled, bodite prepričani, da se povzpnemo St Peters Cerkev, Stolp, po sončnem zahodu preveč!

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

Munichs Marienplatz

 

5. Nürnberg Christkindlesmarkt

Nürnberg Christkindlesmarkt, ali Nürnberg božična tržnica, je verjetno najbolj znana nemška božični trg. Božični trg, na trgu glavnega trga Nürnberga se lahko izsledi nazaj do dokumentov, ki ga prvič omenjajo leta 1628, ampak Nurembergers verjamejo še bolj pa sega.

Ohranjanje tradicije je bistvenega pomena, in večina stojnic svoje izdelke prodajajo stvari, ki so vse narejene po regijah. Tudi lesene stojnice so sami na regionalno izvirajo smreke!

Boste našli 180 lesene koče, ki prodajajo vse od tradicionalnih obrezovanje moških, ki krasijo Nurembergers hiše na božič z Original Nuremberger, ki se lahko imenovan le kot primer, če so proizvedeni v mejah mesta in tehta natančno 23 gramov.

Bremen v Nürnbergu vlakih

Leipzig na Nuremberg vlakih

Hannover na Nuremberg vlakih

Hamburg na Nuremberg vlakih

The Nuremberg Christkindlesmarkt is one of the Best Christmas Markets in Germany

 

Pripravljen čutiti čarobnost božiča z obiskom najboljše božično trgih v Nemčiji? Potem pa naprej nad glavo Shrani vlak in rezervacijo vstopnic v nekaj minutah!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “5 Najboljši Božični Trgi V Nemčiji” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-christmas-markets-germany%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)