Order A Train Ticket TANI

etiketë: Stacion treni

Top 5 Stacionet më të ngarkuara të trenit në Evropë

Koha e leximit: 5 minuta Udhëtimi me tren është mënyra më e zakonshme e udhëtimit në Evropë. prandaj, disa nga stacionet më të ngarkuara të trenave në botë janë në Evropë dhe herë pas here, në botë. Pavarësisht se janë të mbushura me njerëz në orët e pikut, e lartë 5 stacionet më të ngarkuara të trenave në Evropë janë…

Cilat janë më të famshme dhe historike Rrugët Trajnimi

Koha e leximit: 5 minuta whooshing zhurma e një treni tërhequr në një stacion, dhe mundësinë e marrë në dhe të shkojnë diku krejtësisht të papritur. A mund të mendoni për ndonjë gjë më të mirë se famshme dhe historike Rrugëve hekurudhorë? Trenat janë një kujtesë të Epoka e Artë e udhëtimit. kur njerëzit…

Tren Apo Autobus Në Evropë

Koha e leximit: 3 minuta Brenda vetëm disa orë, ju mund të eksploruar një numër të vendeve të reja të ndritshme dhe sparkly. por, çfarë është mënyra më e mirë për të arritur atje. Tren kundrejt autobusin në Evropë kur udhëtojnë? Ky artikull është shkruar për të edukuar në lidhje me Udhëtimin me Tren dhe është bërë…

Shumica e stacioneve të bukura të Evropës hekurudhore

Koha e leximit: 3 minuta Jeta është në lidhje me udhëtimin sesa destinacion, dhe në rastin e këtyre stacioneve hekurudhore më të bukura – se duke thënë se me të vërtetë është e vërtetë. Ndërsa shumica e udhëtarëve afrohen stacione treni, si pikënisje për udhëtimin e tyre, ju do të gjeni se këto stacione treni…

Copyright © 2021 - Ruaj një tren, Amsterdami, Holandë