Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/02/2020)

 

Ngarambat ku Train di stasiun karéta Budapest

Budapest pasti teh hub Hungaria. Téh mangrupa titik sentral lamun datang ka Lalampahan ku Train di Budapest aya loba karéta eureun. Bari Travel ku Train di Budapest sarta sacara umum nyaéta seru sarta mindeng hiji pangalaman anyar keur loba jalma, eta oge tiasa saeutik saraf-wracking di kali, utamana dina kotana anyar jeung asing. Nempatkeun pikiran anjeun betah tur nyandak katingal di 10 hal nu peryogi kauninga ngeunaan lalampahan karéta di Budapest.

 

Stasion karéta

Aya tilu stasion karéta utama nu tiasa Lalampahan ku Train di Budapest kalawan jeung aranjeunna:

  • wetan: Lokasina di Wétan. Ieu stasiun kareta api internasional tur intercity utama dina Budapest.
  • kulon: Lokasina di Jabar.
  • Deli: Lokasina di Selatan

 

 

 

iinditan: mindahkeun bandara

Stasiun karéta pangdeukeutna ka Airport Terminal Budapest 2 nyaeta Ferihegy, kalawan karéta operasi di handap pikeun tur ti stasiun Nguyati di Budapest.

 

Iinditan jeung bagasi

Lamun keur iinditan sabudeureun dayeuh kalayan sagala backpacks, handbags atawa lianna leungeun bagasi pastikeun pikeun nyimpen ieu dina lantai antara suku anjeun bari iinditan dina karéta janten dina samping aman.

 

Kasalametan pikeun Woman

Awéwé bisa ngarasa betah lamun iinditan ku karéta sabudeureun Budapest. Puseur dayeuh téh rada aman pikeun kotana badag sarta salami nganggo travelers common sense maranéhanana sarta ulah nyokot resiko perlu ngan sabab dina pakansi lajeng maranéhna bisa beristirahat assured yén euweuh cilaka bakal datang ka aranjeunna.

 

Ngahindarkeun Pickpocketing

Wisatawan anu paling gampang meunang nyokot-pocketed di rame wewengkon angkot saperti stasion karéta, dimana maling Bintara lianna bisa lumangsung. Bari ieu teu ngabalukarkeun datang perhatian utama anu disarankan pikeun jadi sadar tur tetep waspada.

 

Meunangkeun Kira – Ngarambat ku Train di Budapest

Aya sababaraha garis kareta béda di Budapest sarta bentuk perjalanan karéta bagian badag tina angkutan umum maranéhanana anu hartosna Anjeun bisa meunangkeun ngan ngeunaan madhab ku karéta. Jadi pastikeun pariksa kali tur garis béda anjeun bakal kedah nyandak dina raraga neangan ka tujuan Anjeun. Anjeun tiasa manggihan inpo ieu online atawa di stasiun karéta. Anjeun oge tiasa meuli tiket di stasion.

 

Meunangkeun Diri anjeun Budapest Kartu Travel ku Kareta di Budapest

Sakali anjeun geus di Budapest atawa dua beurang geus ngagaduhan arah anjeun, pastikeun pikeun meunangkeun Card Budapest. Kartu nu nawarkeun sababaraha extras kayaning Éntri bébas kana sababaraha museum, bebas beus/karéta / tram / perjalanan cai, sarta pesiar cai.

 

Travel ku Train di Budapest Poé lalampahan

Aya sababaraha hebat dinten lalampahan nyandak ku lakukeun Travel ku Train di Budapest. Aranjeunna bakal mawa anjeun ka sababaraha maksud luar biasa sarta nembongkeun maneh ka tetempoan spektakuler sapanjang jalan. Pastikeun pikeun ngalakukeun panalungtikan Anjeun saencan Anjeun buka. Pastikeun anjeun meunang nu leuwih seueur tina waktos Anjeun di dayeuh ieu.

 

Stasion geulis

Budapest boga sababaraha paling pangkolotna sarta stasiun karéta geulis di Hungaria. Pastikeun nganjang ka Stasion Railway Wétan (Stasion karéta wétan) jeung Stasion Railway Kulon (Stasion karéta kulon) jeung anjeun kudu dibere aranjeunna ku Travel ku Train di Budapest, bari maneh aya na nangkeup sajarah jeung arsitéktur spektakuler anu Budapest geus nawarkeun.

 

The Sajarah sahiji Galur Railway

Garis M1 di Budapest teh kadua pangkolotna kareta api bawah tanah garis di dunya. Eta geus di operasi saprak 1894 sarta sanajan didaptarkeun salaku UNESCO World Heritage Site. Aya kitu teuing jujutan di kota ieu jeung karéta geus dipake keur umur na masih ngajalankeun epektip.

Budapest bener teu boga deui sagala na téh wisata kasohor tujuan. Naha henteu jadi kawas nu locals sarta ngagunakeun kareta salaku wangun angkutan umum? Anjeun moal kuciwa!

 

Booking A Train tiket dina keur perjalanan Éropa? Naha teu nyandak 3 menit dina situs urang pikeun manggihan nu tiket cheapest pikeun ruteu Anjeun. Login ka kami Simpen A ramatloka Train ayeuna. Tiket bisa mayar kanggo di sababaraha cara, sagalana sangkan pangalaman anjeun sakumaha gampang sabisa.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/10-things-know-travel-by-train-in-budapest/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)