Waktos Maca: 3 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/03/2020)

Iinditan ku karéta nyaeta renowned pikeun méré panumpang sababaraha Bridges Train paling geulis, cinematic pintonan bentang. Meunang kasempetan pikeun ngarambat dina Train Bridges, Anjeun bisa ningali pasir rolling, padesaan, jeung sagara sagala tina korsi nyaman anjeun nalika traversing Éropa ku rail. Kadang-kadang kareta sorangan kaéndahan paling overlooked. ieu opat kareta api Éropa Karéta Bridges bakal nyandak napas anjeun jauh.

 

Our first Train Bridges pick is Landwasser Viaduct, Swiss

Landwasser Viaduct, Swiss
Swiss journeys rail

 

Bridges Train Ieu mangrupa heran arsitéktur luar biasa. Anjeun tiasa ningali genep arches kapur istirahat dina lima pilar tinggi. sasak ngabalukarkeun langsung ka 216 Landwasser lila méteran torowongan.

sasak ngawengku walungan Landwasser antara kota Schmitten na Filisur, dina aréa Graubunden ti Swiss. Éta ogé geus nyatakeun hiji Situs Warisan Dunya UNESCO. Ieu di operasi dinten na geus saprak parantosan di 1902.

Munich ka Kareta Basel

Zurich ka Kareta Basel

Bern kana Kareta Basel

Jenéwa kana Kareta Basel

 

Mudik Railway Bridge, Luhureun Train Bridges di Skotlandia

mudik Sasak, Skotlandia
sasak Skotlandia Rail

 

Landmark Skotlandia megah ieu crosses walungan Mudik di Queensferry, ngan kuloneun Edinburgh.

Hayu urang dijieun tina tilu baja ganda-cantilevers ngagabung ku girders panjang. rivets badag nyambung aranjeunna kana struktur utama Bridges Train. Granit piers ngarojong cantilevers. Ieu sabenerna hiji karya tina rékayasa Victoria.

Sasak karéta ieu réngsé dina 1890 sarta refurbished na repainted di 2011-2012. The mudik Railway sasak geus mangrupa UNESCO Warisan Dunya situs saprak 2005. Aya diantara 190 jeung 200 karéta ngajalankeun sakuliah eta poean.

 

sasak Hohenzollern, Jérman

sasak Hohenzollern, Jérman
Jérman kareta Sasak

 

Walungan Rhine meulah Jerman kota Cologne. Tujuh sasak meuntas walungan megah di Cologne. The Hohenzollern Train Bridges henteu mung paling geulis, tapi ogé sasak kareta api paling beurat dipaké di Jerman. Ieu nilik leuwih 1200 kareta unggal dinten di sakuliah genep trek.

The Hohenzollernbrücke mangrupa sasak Arch, kalayan tilu arches beusi sapanjang panjang na. Ieu ieu réngsé dina 1911 sarta refurbished dina 1940s, 1950s, jeung 1980-an.

Kusabab éta wungkul 409 méter panjang, aya oge hiji bagian tina sasak pikeun pedestrians na cyclists. Aya salah sahiji dina saban gigir anu arék karéta. Jalma geus dimimitian nempatkeun 'cinta padlocks' dina pager antara rel sarta wewengkon pedestrian saprak 2008.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Munich ka Kareta Cologne

 

Viaduct of Chamborigaud, Perancis

Viaduct of Chamborigaud, Perancis
Perancis karéta heubeul sasak

 

Anjeun nimu semicircular Arch Train Bridges spektakuler ieu désa Perancis of Chamborigaud, réngsé dina 1867. Ieu masih di pamakéan kiwari.

Batu viaduct crosses walungan Luech. Ieu jembatan melengkung ku panjangna jumlahna aya 387 méter. Sanajan, éta pisan sempit di ukur lega 14m. Viaduct tina kurva Chamborigaud urang nyanghareup hulu, kawas paling sasak séjén nanaon ieu.

Lyon kana Kareta Marseille

Paris keur Kareta Marseille

Hade ka Kareta Marseille

Bordeaux ka Kareta Marseille

 

Santa Sasak Railway Giustina, Itali

Santa Sasak Railway Giustina, Itali
Italia sasak karéta sajarah

 

The karéta viaduct nyaeta jumlah 31 dina daptar sasak karéta pangluhurna sadunya. éta nangtung 145 tinggi méter sarta ngan 78 méter panjang. Hayu urang situated di ahir Santa Giustina danau in Dermulo, Northern Italy.

Danau Santa Giustina mangrupa jieunan manusa jeung cai anu ngalir ti dinya ngahasilkeun listrik. Éta ogé well-dipikawanoh pikeun olahraga cai sarta canoeing.

Milan ka Dermulo Trento Kareta

Bekasi mun Dermulo Trento Kareta

Padua mun Dermulo Trento Kareta

Venice mun Dermulo Trento Kareta

 

Siap cokot numpak karéta on Train Bridges ningali keajaiban ieu tina bagean manusa? Buku korsi anjeun sarta ulah mayar sagala waragad booking di www.saveatrain.com.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/breathtaking-train-bridges-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)