Olvasási idő: 4 percek
(Utoljára frissítve: 01/04/2021)

Ez az álom - üdülni és kap fizetett érte. Nem csak az, de a járat, szállás, és az élelmiszer fizetett neked is.

Lehetetlen, jobb? Nincs rá mód, hogy bárki a világon fizetne vissza karcolódásgátló senki, mint te, hogy megtapasztalják a jet beállítás hasznosítja egy A-kategóriás világjáró szupersztár.

Kivéve ... van!

Az igaz, lehetőség van arra, hogy trek a világ valaki másnak érmét - de akkor megy, hogy kell használni az internetet az élessége Rain Man, hogy húzza le.

A legfinomabb utazási bloggerek útjuk fizetett nekik köszönhetően keveréke tehetség, szerencse, és készség - itt van, hogyan lehet csinálni ugyanazt.

Ismerje meg, hogyan kell írni

Akár egy utazási vlogger, blogger, vagy a Twitter, semmi sem veri hatékony szófordulat. Ezért fontos, hogy az utazási befolyásolók a legfoghatatlanabb képességeket sajátítsák el, írás.

Vegyünk egy szabályos stab jó másolása azáltal, hogy naponta egy órát irkál a gondolatok. Naplót vezetni, levelet személyes blog, közzé Twitter prolifically - ezeket a készségeket a farzsebében, Ön képes lesz arra, hogy kifejezze magát hatékonyabban és tökéletes olyan hangon, hogy tehet szert egy népszerű következő web.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

sárga papírra jegyzetek

 

Kap egy lökést a követői

Ki fogsz bízni nagyobb mértékben a szociális média - az Instagram felhasználó, akinek csak követője van az anyukája, és egy botot Oroszország, vagy valaki több követői, mint Kim Kardashian?

A válasz nyilvánvaló, és ez az, amiért meg kell tölteni készpénz befektetés követői, mint te az utazás megkezdése váljon influencer.

Vásárlás követői oldalak, mint a Mohóbb Social Media az ideális módja annak, hogy gyűlnek a kiindulási integritás, amit majd építeni a jövőben.

Bréma és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Kapcsolat a megfelelő embereket

Az utazási blog ipar versenyképes, és egyre többen adnak neki megy minden évben. Ha van egy szilárd kiindulási követők és a tartalom, Az egyetlen módja, hogy magát észre, hogy vegye fel a kapcsolatot az utazási szolgáltatók, akik védnökséget, hogy szabadságra menni.

Ahhoz, hogy az üzlet megéri, akkor meg kell világossá tenni, hogy szponzori akkor ezeket az embereket értékes expozíció és a kulcsot a demográfiai. Ez ellenszolgáltatást elrendezése, de az egyik, amely lehetővé teszi, hogy a világ.

Nantes Bordeaux vonatok

Paris Bordeaux vonatok

Lyon Bordeaux vonatok

Marseille-Bordeaux vonatok

 

felszerelések influencer

 

Ismerje meg a közönség

Az újonnan felfedezett szponzorok nem maradnak sokáig, ha nem hiszed, a közönségeddel - és ezért meg kell tudni, hogy pontosan ki a demográfiai jelentése.

Ez azt jelenti, kideríteni a közönség átlagéletkora csoport, a kedvel, és nem tetszik, milyen oldalakat rendszeresen látogasson, és mit csinálnak, amikor távol vagyunk az interneten. Ezzel az információval a rendelkezésére áll, Ön képes lesz arra, hogy hozzon létre tartalmat, a követői szeretik - és tartsa meg a szponzorok oldalán.

Ezek tippjeinket! Tudsz bármilyen más módon, hogy lesz egy nagy repülő utazás influencer? Akkor ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket!

Lyoni repülőtérről Genfi vonatokra

Zürich és Genf vonatok

Párizs és Genf vonatok

Luzern Genfbe vonatok

 

Nos, mielőtt teherbe egy influencer, vonattal kell utaznia egy egzotikus helyre, és jó hangulatban kezdjen el fantasztikus képeket készíteni, olvasol? Használat Save A Train hogy a legolcsóbb vonatjegy, így ez nem kerül, ha sok lesz a munka az életed!

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést “5 Best Local ital Try Európában” rá a helyszínen? akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dhu - (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)