Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 19/08/2022)

După cum știți cu toții, Veneția este cel mai unic oraș încântător în toată Europa, dacă nu din lume. Italienii făcut în întregime din canale și pasaje mici, din care toate se află pe o insulă. Acest lucru a transformat orașul într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Dar știm cu toții că. Ceea ce mulți nu știu este faptul că există mai mult în afara Veneției. De aceea am vrut să pregătim o listă cu unele dintre cele mai bune excursii de o zi din Veneția. Nu veți fi dezamăgiți de oricare dintre aceste destinații și obiective turistice. Asa de, dacă sunteți interesat în vizitarea unor locații interesante prin tren, continua să citești 7 Cele mai bune excursii zi, de la Veneția, în Italia!

 

1. Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Veneția este: Verona

Verona este ca un oraș magic în regiunea Veneto, Italia de Nord toată lumea știe. Shakespeare a făcut-o veșnică atunci când a decis să-l folosească ca locul său celebru joc Romeo și Julieta. Astăzi, orașul este extrem de popular, și are tot dreptul să fie.

Veți găsi Verona extrem de pitoresc, și este una dintre cele mai Cele mai bune destinații pentru un tur zi de la Veneția. Dacă vrei să mergi acolo cu trenul, veți găsi să fie cea mai bună și mai rapidă opțiune atunci când merge de la Veneția.

Rimini Trenurile Verona

Roma Trenurile Verona

Florența Trenurile Verona

Veneția Trenurile Verona

Verona Best Day Trips from Venice

2. Florenţa

Cei care iubesc Italia știu că Florența este una dintre cele mai bune locuri pentru a vizita. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune destinații pentru a vizita într-o excursie de o zi de la Veneția.

Mulți oameni sfârșesc prin a uita că ei pot ajunge de la Veneția, pentru că este un pic mai departe. in orice caz, puteți ajunge la Florența de la Veneția în numai două ore mergând cu un tren de mare viteză. În acest fel, vei primi, de asemenea, pentru a vedea multe dintre peisaje uimitoare împrăștiate pe teren între Veneția și Florența.

Principalele lucruri pe care le va ajunge la experiența în Florența sunt străzi și atractive renumita Catedrala Florenta sau Duomo do Firenze. Când considerați că, Florența devine o destinație atractivă pentru toți călătorii.

Genoa la trenuri Florența

Parma la trenuri Florența

Milano Trenurile Florența

Veneția Trenurile Florența

 

 

3. Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Veneția: Padova

Nu toată lumea știe despre Padova (Italiană: Padova), dar este încă o destinație pentru una din excursiile de sus zi din Veneția. Acest lucru se datorează faptului că orașul are tot ceea ce un mare oras italian trebuie să aibă. Suntem in mod natural vorbim despre produse alimentare mare, arhitectură uimitoare, și piațete minunate.

Trecerea de la Veneția la Padova este cel mai bine realizat prin tren ca plimbare trece prin unele locuri uimitoare în Italia. Plus, este, de asemenea, cea mai confortabilă și mai rapidă opțiune disponibilă.

Când ajungi la Padova, Asigurați-vă că vizitați centrul orașului Prato della Valle. Este una dintre cele mai piețele principale ale orașului, și este umplut cu statui superbe nu se poate ignora.

Milano la Padova Trenuri

Verona Trenurile Padua

Bologna Trenurile Padua

Veneția Trenurile Padova

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Lacul Garda

Lacul Garda este cel mai mare lac din Italia. Este, de asemenea, una dintre cele mai renumite. Și are toate motivele să fie. Lacul este înconjurat de toată frumusețea naturii poate oferi. Veți găsi magnolii, chiparoși, lămâi, măslini, Dolomiți munți și mult mai mult în jurul lacului Garda.

Puteți ajunge la mai multe orașe de pe malul lacului de la Veneția. in orice caz, considerăm că două dintre cele mai bune excursii de o zi de la Veneția la Lacul Garda trebuie să includă orașele Peschiera și Sirmione. Pentru a ajunge la ea și Lacul Garda, puteți lua una din mai multe trenuri că concediul Veneția în fiecare zi.

Trento a Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bolzano Bozen la Trenurile Lacul Garda Peschiera

Bologna Trenurile Lacul Garda Peschiera

Veneția Trenurile Lacul Garda Peschiera

Lake Garda

 

5. Una dintre cele mai bune excursii de o zi din Veneția: Siena

Nu toată lumea știe despre Siena, dar nu este un oraș pe care doriți să dor. Este bijuteria Toscana și cel mai unic superba oras medieval veți obține vreodată pentru a vedea.

Orasul este mic, dar este renumit pentru ei străzile pavate cu pietre și piața principală magnific cunoscut sub numele de Piazza del Campo. De asemenea, restante Magnia Tower se află pe același pătrat, și este cea mai înaltă structură îl veți vedea în Siena.

The călătorie cu trenul este un pic mai mult ca orașul este departe. in orice caz, deoarece Siena este mic, puteți avea în continuare o excursie de o zi uimitoare de la Veneția, dacă vă decideți să mergeți acolo.

Milano la Siena Trenuri

Florența Trenurile Siena

Perugia Trenurile Siena

Veneția Trenurile Siena

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. Sfântul Gimignano

Siena nu este singurul oraș magnific în Toscana. San Gimignano este un alt. Ambele dintre ele sunt siturilor de patrimoniu mondial UNESCO, dar numai San Gimignano vă puteți șoc cu orizontul său din numeroase turnuri medievale. Este cu adevărat o vedere de a vedea și unul pe care nu va uita.

Natural, puteți vizita orașul prin tren deoarece este cel mai simplu și mai rapid mod de a ajunge la site-ul de la Veneția. Ce este mai mult, vei primi, de asemenea, pentru a vedea orizontul falnic de mai sus din confortul modern tren italian.

Florența la trenuri San Gimignano

Arezzo la trenuri San Gimignano

Pisa către trenuri San Gimignano

Veneția la trenuri San Gimignano

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste este capitala regiunii și se află Friuli Venezia Giulia la granița cu Slovenia. Ea are o poziție unică în toată Italia și a fost o parte a țării de abia 70 ani. Din cauza asta, Trieste este un amestec unic de mai multe influențe europene.

in orice caz, că amestecul este ceea ce o face specială și o minunată loc de vizitat. Puteți ajunge cu ușurință orașul cu trenul de la Veneția. Întreaga plimbare este foarte scurt, dar importantă parte este că traversează frumoasa coasta italiană. Toate acestea cu siguranta face o destinație excelentă pentru una din călătoriile dumneavoastră o zi din Veneția.

Veneția Trenurile Trieste

Roma Trenurile Trieste

Milano Trenurile Trieste

Florența Trenuri Trieste

Trieste Italy

 

Cheie Takeaways Despre Cele mai bune excursii zi, de la Veneția

În întregime, Veneția se află într-o poziție unică. Ai de a călători la mai multe destinații interesante în mare parte din Italia cu ușurință. Plus, aceeași locație permite toate aceste excursii de o zi de la Veneția și multe altele.

 

Dacă sunteți gata să începeți unul dintre aceste aventuri, tot ce trebuie să faceți este să alegeți destinația dumneavoastră preferată. Apoi, tot ceea ce este stânga este pentru tine să faceți este să mergeți la statia de tren. Dacă aveți orice întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați Salvați un tren, și vom fi bucuroși să ajute.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “7 Cele mai bune excursii zi, de la Veneția, în Italia” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)