Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 29/07/2022)

Hemliga recept, häpnadsväckande smak, och mycket alkoholist, världens bästa barer och klubbar serverar dessa 10 måste-prova alkoholdrycker. Från Kina till Europa, några av 10 alkoholdrycker att prova över hela världen är några hundra år gamla. ändå, de är så populära, och ta en drink eller 2, på din semester är en upplevelse du inte får missa.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Alkoholdrycker att prova över hela världen: Aperol Spritz Italien

Vinbaserad cocktail, Aperol Spritz är utsökt och dess ingredienser gör precis i rätt mängd spetsiga innan huvudrätterna anländer. Spritz är en klassisk populär aperitif i norra Italien, har sitt ursprung i Venedig. Spritz är en blandning av Campari, prosecco, och läskvatten, på is, så den är idealisk för uppfräschning din storstadssemester.

Du kommer sannolikt att se den orange-rödfärgade drycken i höga vinglas, på nästan alla restaurangbord i Italien. Aperol spritz är uppfriskande och perfekt för Medelhavets varma sommardagar, så du måste helt enkelt prova denna alkoholhaltiga dryck när du äter i Italien.

Milano till Venedig med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Bologna till Venedig med tåg

Treviso till Venedig med tåg

 

Aperol Spritz capture In Italy

 

2. Absint Frankrike

Efter att ha blivit bannad för 100 år i Frankrike, den gröna fe vinner tillbaka popularitet. Denna gröna alkoholhaltiga dryck var en favorit bland parisiska författare och artister i 19-20th århundrade, mestadels i Montmartre. Absint är en av 10 starkaste alkoholdrycker att prova över hela världen.

I dag, du kan få ett skott absint, men bara ett skott eftersom denna drink är mycket stark, i många barer i Paris. La Fee Verte, Lulu White, L'Absinthe Café, är några av de bästa ställena där du kan prova den starkaste alkoholhaltiga drycken i världen. i alla fall, de grundläggande ingredienserna du kommer att smaka i varje form av absint är anis, malurtblommor, och söt fänkål.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Absinthe on fire In France

 

3. Sangria Spanien

Du visste förmodligen inte att "Sangria" härstammar från ordet "Sangre", blod, på spanska. Inget att oroa sig för när det gäller denna alkoholhaltiga dryck, detta speciella namn anspelar bara på den starka röda färgen. Det finns inget bättre än en kopp Sangria på eftermiddagen med en maträtt av Paella.

Romarna var de första som skapade Sangria av druvor under medeltiden. Druvdrycken blev en berömd alkoholhaltig dryck efter lite alkohol för att hålla bakterier borta. Den traditionella sangria gjordes av Tempranillo -druvor, odlas i Rioja -regionen, Spanien. i alla fall, du kan prova denna läckra alkoholhaltiga dryck överallt i Spanien och Portugal.

Några rekommenderade platser med den bästa Sangria i Barcelona: cava och röd Sangria i Arcano, vattenmelon med Sangria i biljetter.

 

Sangria & Watermelon In Spain

 

4. Gin England

Ginen kom först till Storbritannien från Holland på 1700 -talet. Anledningen är att Gin är gjord på vilda bär, alltså Gin är en bärbaserad dryck blandad med läsk, vatten, och ibland sötningsmedel. Ginen var den första drinken som förde kvinnor och män samman på pubar över hela England. Anledningen är den höga alkoholhalten, gör att alla hämningar försvinner.

I dag, Gin blandas med olika ingredienser: mynta, grillade citronskivor, pepparkorn, och saftig rödorange. Eftersom Gin är mycket alkoholist, du kommer att bli full snabbare än ljusets hastighet. Således, Det är alltid lämpligt att delta i barer i en grupp. På så sätt är du säker från en stor resebedrägeri för att undvika världen över, som den vänliga lokal i förklädnad.

Amsterdam till London med ett tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

Pouring Gin at a bar

 

5. Becherovka Tjeckien

Tjeckiens ikoniska alkohol är öl. Öl är billigare än vatten i Tjeckien, och inte många vet att den alkoholhaltiga drycken du måste prova är Becherovska. Det är rätt, den mycket alkoholhaltiga Becherovska -drinken är mest populär på vintern. Denna dryck består av mer än 20 typer av örter, Smaksatt kanel, blandat med päron- eller ananasjuice. Detta beror på den starka medicinska smaken, och naturligtvis 38% alkohol.

Det bästa stället att prova Becherovska är i Becher’s Bar. Denna coola bar är uppkallad efter Josef Vitus Becher, som omvandlade sprit från en matsmältningsmedicin, i den bittra sprit det är idag, tillbaka in 1807.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med ett tåg

Berlin till Prag med ett tåg

Wien till Prag med ett tåg

 

 

6. Pimm's Cup Storbritannien

Delta i Wimbledon eller Chelsea årliga blommeshow på din engelska semester? Du kommer förmodligen att dricka mer än 1 kopp Pimm. Pimms är den ultimata sommardrinken i Englands sommarevenemang, ljuv, isad, och serveras med frukt, perfekt för varma sommardagar.

i alla fall, missa inte denna fruktiga dryck för att vara bara ett bra slag, för den innehåller faktiskt 25% alkohol. Dessutom, Pimms är ginbaserad vilket ökar alkoholhalten, så du kanske inte ens märker hur 1-2 drycker får dig mer än spetsig på största sommarens brittiska evenemang.

 

Pimm’s Cup In United Kingdom

 

7. Alkoholdrycker att prova över hela världen på vintern: Gluhwein

Jultiden är en av de bästa tiderna att resa i Europa, och julmarknader är den mest fantastiska attraktionen. Gluhwein är en fantastisk glögg, och du kan smaka på julmarknaderna i Tyskland, Österrike, och Schweiz, följ bara de glada folkmassorna.

Till skillnad från rött vin, Gluhwein är sötare, blandat med citrus, kryddor, och kanel. Dessutom, du kommer att köpa det varmt, så ger dig en söt och tröstande paus från att strosa runt i den kalla europeiska vintern. I motsats till kallt väder, Schnaps är ett trevligt alternativ till smaksatta alkoholhaltiga drycker att prova i Europa.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

Alcohol Drinks To Try Worldwide In Winter: Gluhwein night In Germany

 

8. Alkoholdrycker att prova i Kina: Maotai sprit

Den nationella kinesiska Maotai -spritet produceras i Guizhou -provinsen. Maotai producerades först under Ming -dynastin på 1500 -talet. Denna måste-prova alkoholhaltiga kinesiska dryck är spannmålsframställd i en process som tar några år tills denna blandning så alkoholen kan andas ordentligt.

Så, om du är reser i Kina, sedan definitivt prova denna unika Maotami drink. Det är bäst att smaka på 20-25 grader temperatur, i ett speciellt tulpanformat glas. Detta gör att du kan smaka de rika och koncentrerade dofterna av denna kinesiska sprit med sojasås.

 

Alcohol Drinks To Try In China: Fancy Maotai Liquor

 

9. Grappa Italien

Du kan smaka på denna läckra pomace – druvbrännvin är populärt i norra Italien, Schweiz, och San Marino. Medan du dricker Aperol till lunch, grappa är en drink efter middagen, för att hjälpa dig att smälta de tunga pasta- eller pizzamaten. Därför, till skillnad från klassiskt vin kommer du att dricka i höga vinglas, grappan kommer i små glas 1-2 uns.

Dessutom, du kan prova Grappa tillsammans med kort espresso, eller till och med smaka blandat i cocktails, hur som helst, du kommer att njuta av att prova denna berömda italienska alkoholdryck, och bör fastställa det till dina måste-prova mat och dryck i Italien.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Venedig till Rom med ett tåg

Neapel till Rom med ett tåg

 

Grappa by the river In Italy

 

10. När som helst Belgien

Europas äldsta sprit, Jenever är ursprunget till Gin. i alla fall, idag är dessa två drycker två mycket distinkta alkoholdrycker. När du var i Belgien kunde du prova den gamla och unga Genever, de unga Gen som aperitif, medan den gamla Gen efter middagen som en matsmältning.

The Jenever är Belgiens anda för mer än 500 år. Många reser till Belgien i syfte att smaka på det bästa belgiska ölet. ändå, Jenever är den traditionella alkoholhaltiga drycken i Belgien. Om du vill ta med belgisk Jenever som souvenir, leta efter den lertillverkade flaskan, de ikoniska handgjorda kannorna som förvarar denna fantastiska sprit.

Luxemburg till Bryssel med ett tåg

Antwerpen till Bryssel med tåg

Amsterdam till Bryssel med ett tåg

Paris till Bryssel med ett tåg

 

Jenever In Belgium

 

Här på Rädda ett tåg, vi hjälper dig gärna att planera din semester runt om i världen. De bästa barerna, pubar, och platser att prova dessa 10 alkoholhaltiga drycker världen över är en tågresa bort.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 alkoholdrycker att prova över hela världen" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Falcohol-drinks-worldwide%2F– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)