Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 24/12/2021)

Načrtovanje samostojnega potovanja je lahko naporen tudi za sezonskega popotnika, še posebej, ko gre za izbiro prave destinacije za obisk in pravih dejavnosti, v katerih se lahko tam udeležite. A kar je najpomembneje, ker želite to kar najbolje izkoristiti za samoodkrivanje.

Če ste sami na cesti, lahko kadar koli želite obiskati kjer koli želite, ne da bi se morali prilagoditi urniku nekoga drugega. tudi, lahko si bolj izzivate, če ste med popolnoma tujci, kar vam poveča zaupanje, in seveda, samorast.

To je bilo rečeno, ali imate v mislih destinacijo za svoje potovanje o samoodkritju? Ta članek poudarja 7 najbolj zabavnih krajev za samostojni obisk.

 

1. Mesta, ki jih je treba obiskati na potovanju o samoodkritju: Avstralija

Avstralija je zaradi svoje sanjske destinacije za večino potapljačev neskončne možnosti potapljanja tako za amaterske kot za izkušene potapljače. Pa četudi niste pripravljeni na potapljanje, dobro se boste zabavali ob odkrivanju številnih skritih zakladov, ki jih ponuja država. Avstralija je tudi dom najbolj izumrlih oz ogrožene živalske vrste, tako boste imeli redko možnost interakcije z milijoni starih fosilov v bližini.

Toda nobeno od omenjenih dejstev ni glavna stvarsinko, zakaj smo Avstralijo uvrstili med najboljše destinacije za samostojne popotnike. Ključni razlogi so večni mir države, zanesljiv javni prevoz, in poceni nastanitvene možnosti. V Avstraliji boste zelo varni.

Amsterdam do Pariza z vlakom

London do Pariza z vlakom

Rotterdam do Pariza z vlakom

Bruselj v Pariz z vlakom

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Tajska

Tu je kultura bogata, hrana pa okusna, tako boste imeli na tone hrane in s kulturo povezane stvari, ki jih boste lahko raziskali in se naučili od domačinov, če boste sploh imeli čas. Nastanitev in prevoz sta tukaj zelo ugodna, da ne omenjam, kako dostopna Bangkok je z vseh koncev sveta. In če je vaš um zaskrbljen ali zaskrbljen, vedno lahko vstopite v tempelj ali meditacijski center in meditirate.

Luksemburg v Bruselj z vlakom

Antwerpen v Bruselj z vlakom

Amsterdam do Bruslja z vlakom

Pariz do Bruslja z vlakom

 

Solo trip to Thailand

 

3. Mesta, ki jih je treba obiskati na potovanju o samoodkritju: Anglija

Nekaj ​​let nazaj, London je bil najbolj obiskano mesto na svetu s samostojnimi turisti. Že to bi vam moralo povedati, da je to varno mesto, ko nimate družbe. Buckinghamska palača je trenutno največja atrakcija za samostojne popotnike, ni pa edini v Londonu. Če si želite ogledati največ zanimivosti v omejenem času, samo pridruži se Londonu brezplačen sprehod ko boste naslednjič obiskali mesto.

Amsterdam v London z vlakom

Pariz do Londona z vlakom

Berlin do Londona z vlakom

Bruselj do Londona z vlakom

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. Nova Zelandija

Uživate v samostojni vožnji na dolge razdalje? Mnogi edini popotniki obožujejo Novo Zelandijo možnosti vožnje jim priznava. Vse, kar potrebujete, je najeti avtodom ali navaden avto in se odpeljati tja, kamor vas vodijo ceste. To je lepa dežela raziskovati. Domačini so tudi zelo dobrodošli in ustrežljivi, kadar koli želite pomoč.

Firence do Milana z vlakom

Firence do Benetk z vlakom

Milano do Firenc z vlakom

Benetke do Milana z vlakom

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Mesta, ki jih je treba obiskati na potovanju o samoodkritju: Peru

Skoraj vsak nov kraj, ki ga obiščete, je poseben iz določenih razlogov, a Peru je ena izmed držav, ki preprosto izstopa. Ta kraj je presenetil toliko ljudi s svojimi naravnimi lepotami in zakladi, da ga ljudje ne morejo preprosto dobiti dovolj. Njena bogata zgodovina, gore, in tradicionalno kulturo, ki so zanimive za vsakega obiskovalca. Tako, izkusiti vse svoje nacionalne zaklade, pojdite na ogled Peruja, in se seznanite z državo.

Frankfurt na vlak z vlakom

Leipzig v Berlin z vlakom

Hannover v Berlin z vlakom

Hamburg do Berlina z vlakom

 

 

6. ZDA

ZDA so raznolike, tako se ne boste nikoli počutili neprimerno, ne glede na to, od kod prihajate. Tudi država je zelo prostrana in ima vse, kar potrebujete, da so to gore, parki, divje živali, ali plaž. Ko smo že pri plažah, naslednjič v ZDA morate obiskati Florido in plavati v belem pesku. Poleg tega, Disney je lahko popoln cilj za vaše samorast, saj vas bo popeljal nazaj v spomin na otroštvo, in malo grenke sladke nostalgije nikoli ni nikomur škodilo. In če je tisto, kar potrebujete, samo nekaj miru, vedno lahko ostaneš v počitniški najem stran od gneče.

Salzburg na Dunaj z vlakom

München na Dunaj z vlakom

Gradec na Dunaj z vlakom

Praga na Dunaj z vlakom

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Mesta, ki jih je treba obiskati na potovanju o samoodkritju: japan

Japonska je glede tehnologije na milje pred drugimi državami. Če ste tehnološki futurist ali investitor, raziskovanje poslovnih priložnosti, ki jih ima to mesto, vas bo zagotovo razveselilo. Država je tudi dom lepi templji, vrhunski hoteli, in restavracije, pa tudi najboljši skriti naravni zakladi Azije. Kaj je več, učinkoviti transportni sistemi tukaj bodo vaše samostojno potovanje naredili zabavno in brez težav. Če ste ljubitelj glasbe, lahko prinesete svoj prenosnik in svoj programska oprema za ustvarjanje glasbe da vas pusti navdih in morda ustvari nekaj čudovitih zvokov, ki simbolizirajo vaša samotna potovanja.

Munchen do Salzburga z vlakom

Dunaj do Salzburga z vlakom

Gradec do Salzburga z vlakom

Linz do Salzburga z vlakom

 

Self discovery trip in Japan

8. Malezija

V Maleziji se lahko veliko naučite in naučite, toda najbolj zanimivo dejstvo o tej jugovzhodni azijski državi je, da večji odstotek prebivalstva govori angleško. To pomeni, da se med samostojnim potovanjem skorajda ne boste izgubili. Država ima plaže, gore, potapljaška mesta, in vse, kar bi potrebovali, da se sami sprostite in uživate v življenju.

Dusseldorf do Münchna z vlakom

Dresden do Münchna z vlakom

Nürnberg do Münchna z vlakom

Bonn do Münchna z vlakom

 

Traveling solo to Malaysia

 

V zaključku

Nahrbtniki in samostojna potovanja postajajo vsak dan priljubljeni zaradi prilagodljivosti, ki jo povzročajo. Delate prav. Ne pozabite, da imate dovolj proračuna za namestitev, hrana, in potrebe po prevozu, ker morate biti samozavestni, če želite uživati ​​v potovanju, ki ga odkrivate sami.

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju zabavnih krajev, ki jih želite obiskati na potovanju z lastnim odkrivanjem z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »Zabavna mesta, ki jih je treba obiskati na potovanju o samoodkrivanju«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsl%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)