Waktu membaca: 6 minit
(Lepas Kemaskini: 31/07/2020)

Perancis adalah rumah untuk beribu-ribu tarikan. Dari Menara Eiffel ikonik di Paris ke pantai batu kerikil Nice, negara perkara yang tidak berkesudahan untuk melakukan. Tetapi bagaimana jika anda melawat pada singgah, atau anda telah mendaftar keluar dari hotel anda dan kereta api anda tidak meninggalkan selama berjam-jam? Bukannya sambil menyeret bagasi anda di seluruh bandar-bandar yang berbeza, mendapati diri anda lokasi bagasi kiri sekitar Perancis untuk meninggalkan bagasi anda dan menikmati yohari ur beban-percuma.

Seperti yang kita katakan, negara ini dipenuhi dengan lokasi untuk meninggalkan bagasi anda, walaupun tahu yang adalah yang terbaik untuk anda bergantung kepada keadaan anda.

 

Left Luggage Lokasi Di Lapangan Terbang

Jika anda melawat bandar pada singgah, anda telah mendapat banyak pilihan untuk menyimpan beg anda. Paris mempunyai dua lapangan terbang utama, Charles De Gaulle (CDG) dan Paris Orly (ORY), dan kedua-duanya menawarkan simpanan bagasi dalam terminal. Kebanyakan syarikat penerbangan utama terbang ke Charles De Gaulle, terutamanya untuk penerbangan transatlantik, manakala syarikat penerbangan bajet rendah cenderung untuk terbang ke Paris Orly. Tanpa mengira lapangan terbang anda, anda boleh mengambil beg anda selepas penerbangan anda dan menggugurkan mereka turun dengan selamat sebelum menuju ke bandar.

Di Charles de Gaulle, anda boleh mencari loker berhampiran stesen kereta api, yang membuat ia amat. Penyimpanan boleh didapati daripada 06:00 kepada 21:30, jadi pastikan untuk kembali sebelum ditutup lokasi.

Paris Orly adalah situasi yang sama, dengan pilihan bagasi kiri disediakan berhampiran stesen Keretapi. Harga berbeza-beza bergantung kepada beberapa faktor, termasuk keping kiri dan saiz, walaupun ia adalah munasabah keseluruhan. Jam adalah sama seperti CDG, daripada 06:00 kepada 21:30, melainkan anda mahu untuk meninggalkan bagasi anda semalaman memastikan anda tiba tepat pada masanya.

Lapangan terbang lain dalam Perancis beroperasi dengan cara yang sama, dengan pilihan bagasi boleh didapati di kebanyakan lapangan terbang, Termasuk Nice, Lyon, dan Marseille. Semak lapangan terbang tempatan anda untuk pilihan penyimpanan dan harga.

Marseilles untuk Trains Lyon

Paris ke Lyon oleh Keretapi

Lyon untuk Trains Paris

Lyon ke Kereta api Avignon

left luggage locations in France at airports

 

Left Luggage Lokasi Di Stesen Keretapi

Stesen Di Paris

Jika anda sedang bukannya singgah di stesen kereta api, anda dibentangkan dengan pelbagai jenis pilihan. dalam Paris, Stesen Utara, Gare de l'Est, Stesen Lyon, Stesen Montparnasse, dan Gare de Marne la Vallee Chessy semua tawaran meninggalkan pilihan bagasi, dengan banyak syarikat yang bersaing untuk menawarkan perkhidmatan mereka.

Harga untuk perkhidmatan ini berbeza-beza, dengan bayaran kadar rata untuk yang pertama 24 Jam, dan masa penyimpanan maksimum 72 Jam. Harga adalah seperti berikut: loker kecil € 5.50; persalinan sederhana € 7.50; loker besar € 9.50. setiap tambahan 24 tempoh jam € 5.

Jam dan lokasi juga berbeza-beza mengikut stesen:

  • Untuk ketibaan dari Timur: Gare de l'Est Tahap -1 Tandas Hall bertentangan dari 06:00 kepada 23:45 setiap hari
  • Untuk ketibaan dari Selatan: Stesen Lyon Dewan 3, keluar untuk rue de Bercy 06:15 kepada 22:00 setiap hari
  • Terletak di tebing kiri: Stesen Montparnasse satu tahap 07:00 kepada 23:00 setiap hari
  • Yang terbesar di Paris: Stesen Utara Tahap -1, bersebelahan dengan penyewaan kereta, apabila keluar teksi dari 06:15 kepada 23:15 setiap hari
  • Mereka menuju ke Disneyland: Stesen Marne la Vallee Catur: Tahap 1 - 07:00 kepada 23:00 setiap hari

 

 

Stesen Dalam Perancis

Seluruh negara lain di negara ini, stesen kereta api banyak menawarkan bagasi kiri dan kaedah yang mudah untuk menyimpan barang-barang anda. Ini amat baik untuk pelancong pada percutian Eurail, yang memilih untuk semalaman di keretapi daripada hotel. Menyemak senarai tempatan untuk stesen kereta api anda untuk mengetahui apa pilihan bagasi mereka menawarkan. Sebagai sebuah negara yang merupakan pilihan yang sangat baik untuk perjalanan kereta api, dengan beratus laluan yang menghubungkan semua bandar-bandar utama dan bandar-bandar, anda boleh mencari lokasi bagasi kiri di seluruh Perancis.

Harga adalah umumnya munasabah dan jam untuk bagasi boleh berbeza dari 24 Akses jam penutupan awal. stesen kereta api juga membentangkan pilihan yang sangat baik untuk pelancong, sebagai perjalanan melalui kereta api memerlukan jauh lebih sedikit sekatan daripada pesawat. Anda boleh tiba beberapa minit sebelum kereta api bertolak (bukan jam, suka di lapangan terbang), dan merebut beg anda sebelum melompat di kereta anda, membolehkan anda untuk memaksimumkan masa anda di bandar.

Paris untuk Trains Rouen

Rouen untuk Trains Paris

Paris untuk Trains Calais

Rouen untuk Trains Calais

left luggage locations in France at train stations

 

Left Luggage Lokasi Around The City

hotel Tetamu

Jika anda telah melawat bandar untuk beberapa hari dan hanya sekarang check-out,, anda mungkin bertuah. Banyak hotel Eropah menawarkan simpanan bagasi percuma jika anda tetamu, dan anda boleh kembali pada bila-bila untuk mengambil beg anda. Perkara yang sama adalah benar pilihan homestay lain, seperti Airbnb. Tanya tuan rumah anda jika mereka bersedia untuk memegang beg anda semasa anda meneroka bandar.

jika tidak, kebanyakan bandar-bandar menawarkan pilihan bagasi kiri di sekitar bandar, terutama berhampiran besar tarikan pelancong. Terdapat beberapa perkhidmatan bebas, tetapi juga beberapa syarikat-syarikat besar boleh didapati di sebahagian besar Perancis.

Services Private

  • Penyimpan: Stasher adalah perkhidmatan bagasi yang menghubungkan pelancong dengan kedai-kedai dan hotel yang menawarkan perkhidmatan simpanan. Ia boleh didapati di kebanyakan bandar-bandar utama Perancis dan membolehkan tempahan dalam talian, menjadikannya sangat mudah. laman webnya juga sangat berfungsi dan menunjukkan jam lokasi, harga, dan ulasan setiap lokasi supaya pelancong boleh mempercayai bagasi mereka akan disimpan dengan selamat.
  • ः Olibg: Holibag adalah satu lagi syarikat yang besar untuk penginapan lebih lama Perancis. Sama dengan Stasher, laman menghubungkan pelanggan dengan perniagaan seperti restoran, hotel, dan kedai-kedai yang menawarkan simpanan bagasi. Dengan beratus-ratus pilihan yang berbeza, anda hampir dijamin untuk mencari tempat untuk menggugurkan beg anda, supaya anda boleh menikmati hari anda.
  • Beg pengasuh: Jika anda tinggal di Paris, taruhan terbaik adalah Nannybag. Perkhidmatan penyimpanan terbesar di bandar, Nanny beg tawaran beratus-ratus lokasi dan 24 Akses jam untuk malam tambahan lewat. Harga adalah yang rata € 6 setiap beg untuk hari pertama dan € 4 selepas itu. Salah satu perkara terbaik mengenai Nannybag adalah bahawa ia menjamin keselamatan beg anda dengan insurans sendiri, yang cara anda mempunyai ketenangan fikiran.

Amsterdam untuk Trains Paris

London untuk Trains Paris

Rotterdam untuk Trains Paris

Brussels untuk Trains Paris

Eiffel tower at sunset

kesimpulan

Terdapat banyak sebab-sebab anda akan mahu untuk meninggalkan beg anda disimpan dengan selamat, sama ada anda melawat bandar pada lawatan sehari atau memaksimumkan masa anda di hadapan kereta api semalaman. Lapangan terbang adalah pilihan yang sangat baik untuk layovers, sedangkan stesen kereta api menawarkan beberapa pilihan yang terbaik di seluruh negara. jika tidak, perkhidmatan persendirian yang menyambungkan pelancong ke perniagaan yang banyak menjatuhkan beg anda mudah dan mudah. Apa kes, Pastikan anda melakukan kerja rumah anda pada pilihan yang ada, harga, dan jam simpanan supaya anda boleh mencari lokasi bagasi kiri di Perancis untuk anda.

La Rochelle untuk Trains Nantes

Toulouse untuk Trains La Rochelle

Bordeaux untuk Trains La Rochelle

Paris untuk Trains La Rochelle

 

Mendapati artikel kami “Di mana Bolehkah saya Cari Left Luggage Lokasi Di Perancis?” berguna? tempah dengan Simpan Kereta Api anda tiket kereta api Perancis dan memulakan perjalanan anda!

 

 

Apakah anda ingin untuk menanamkan blog kami post “Di mana Bolehkah saya Cari Left Luggage Lokasi Di Perancis?” ke laman web anda? Kau bisa mengambil foto kami dan teks dan memberikan kami kredit dengan link ke pos blog ini. Atau klik di sini: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=ms ‎- (Tatal ke bawah sedikit untuk melihat Kod Embed)