Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 10/09/2021)

Zakaj UK Železniške cene vožnja tako visoka?

Cene vlakov v Združenem kraljestvu so se zvišale previsoko. Evropa se šteje, da imajo najboljše voženj vlakov na svetu. okolju prijazno vlak prevozi v Evropi vsebujejo lepo pokrajino. potniki vlak dostop povsod iz oddaljenih vasi do glavna mesta. V Evropi, železniške prevoze po konkurenčnih cenah, prihranek potnikom čas in denar. V Združenem kraljestvu, vendarle, potovanja z vlakom so zelo drage.

 

 

Cene vlakom uk primerjate mizo

 

Vozači v Veliki Britaniji

Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov 7 let, v skladu z analizo dela. Potovanje, ki je bila najbolj prizadeta, je vlak iz Birmingham London. Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov. V zvišanje cen na začetku 2018 je v nekaterih primerih dodali dodatnih 100 £ za nekatere že dragih sezonskih vozovnic.

Amsterdam za London vlakih

Köln za London vlakih

Pariz za London vlakih

Luksemburg za London vlakih

 

Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov

Potniki, ki potujejo v Nemčijo, lahko kupijo kartico BahnCard100, ki zajema vse Nemčija Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov.

Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov.

leta Francija, Letna commutes do paris Vlak Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov.

Cene vlak Združeno kraljestvo so tako visoke, da letno vozovnico za potovanje v London Waterloo od 20 Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov 3,248.

Podjetja vlakov, ki so bili sproženi najvišjo rast cen v 2018 bili severno (4.7%), TransPennine Express (4.6%), CrossCountry (4.1%), Merseyrail (3.6%), in Virgin Vlaki (3.1%).

Študija, ki jo VoucherCloud kaže, da potniki na vlakih v Veliki Britaniji plača ogromen 50 penijev na miljo potoval. Primerjajte to z ostalo EU, kjer je cena na kilometer 19 penijev.

London v Frankfurtu vlakih

Pariz za London vlakih

London za Köln vlakih

London na Amsterdam vlakih

 

Nasveti za prihranek denarja na vlakih v Združenem kraljestvu

  1. Hoja ali cikel

Ker cene vlak šel po različnih progah. Cena vožnje v Združenem kraljestvu se je v zadnjem času v povprečju zvišala za 700 funtov železniška postaja. V tem primeru, lahko peš ali s kolesom 10-15 minut, da pridete do postaje po ugodnejši ceni, Enako velja za iskanje postaje za povratno potovanje.

 

  1. Razdelite svojo pot

Glede na način pošteno vlak so cene vožnja trenutno izračuna na vlakih UK, lahko dejansko ceneje kupiti dve ali tri vstopnice priti do vaše destinacija od nakupa eno neposredno vozovnico. Če potujete iz Liverpoola v London na primer, za vas je ceneje kupiti vozovnico iz Liverpoola v Crewe in nato Crewe v London, od nakupa neposredno Liverpool, London vozovnico. Za več informacij o deljenjem ček potovanja ven split kalkulatorji.

 

3) Registrirajte se s trgovci na drobno vozovnic

Ko se prijavite z drobno vozovnico ste lahko upravičeni do koristi všeč 25% off vaš naslednji potovanje ali prosti vročo pijačo.

 

Prihranite denar na vlakih Povsod

Načrtujete potovanje z vlakom v Evropi? Zakaj ne bi 3 minut in najti cenejše karte za vlak na SaveATtrain. Izpolnite datum in čas, ki bi želeli potovati, in vam bomo z najboljšo ceno za vaše potovanje, da lahko plačate na več načinov.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)