Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 10/09/2021)

Miért UK vonattal árak olyan magasak?

Az Egyesült Királyságban a vonatok árai túl magasra emelkedtek. Európa a világ legjobb vonatútja. környezetbarát vasúti utazás Európában tartalmaznak szép táj. Vonat utasok elérheti mindenhol a távoli falvakból nagyobb városok. Európában, vasúti utazás versenyképes árú, megtakarítás az utasok időt és pénzt. Az Egyesült Királyságban, azonban, vonatos utazások nagyon drágák.

 

 

Uk vonattal árak összehasonlítása asztal

 

Az ingázók az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban az ingázás ára átlagosan 700 fonttal nőtt az utóbbi időben 7 év szerinti elemzése szerint a munkaerő. Az út, amelyet leginkább érintett a vonat Birmingham London. Azon ingázóknak, akik ezt a vonatot használják, most 10.567 font vonatköltséget kell fizetniük a bérletért. Az áremelkedés elején 2018 már néhány esetben hozzáadott egy extra 100 £ néhány már drága bérletek.

Amszterdam London vonatok

Köln London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Luxemburg London vonatok

 

Az Egyesült Királyság vonatárainak összehasonlítása Európával

A Németországban utazó utasok BahnCard100 kártyát vásárolhatnak, amely az összeset lefedi Németország 3795 fontért.

Azok az utasok, akik Manchester és Liverpool között utaznak, 3152 fontot fizetnek, és nem használhatják ezt a jegyet az Egyesült Királyság más pontjaira.

Ban ben Franciaország, Éves ingázik a Párizs Train az utazási árak akár 750 font is lehet, Olaszországban pedig Velletri és Róma között utazók csak 442 fontot fizetnek.

Az Egyesült Királyság vasúti árak olyan magasak, egy éves jegyet az utazás a londoni Waterloo származó 20 mérföld Londonon kívül 3,248.

A vonat cégek indították a legmagasabb áremelések 2018 voltak Északi (4.7%), Transpennine Express (4.6%), Sífutás (4.1%), Merseyrail (3.6%), és Virgin Trains (3.1%).

Egy tanulmány VoucherCloud azt mutatja, hogy az utasok a brit vonatok fizetni egy hatalmas 50 penny egy mérföldet utazott. Hasonlítsuk össze ezt a többi uniós ahol a költség mérföldet is 19 pennik.

London és Frankfurt vonatok

Párizsból Londonba vonatok

London Köln vonatok

London Amszterdam vonatok

 

Tippek pénzt takaríthatunk UK Trains

  1. Gyalog vagy kerékpáron

Mivel a vonat drágul szerint különböző vonalakon. Lehetséges, hogy van olyan vonal, amely jobb árat jelent Önnek, de nem fut át ​​a helyi vasútállomás. Ebben az esetben, akkor gyalog vagy kerékpáron 10-15 perc alatt eljutni egy állomásra jobb áron, ugyanez igaz a megállapítás egy állomás, a hazatérés.

 

  1. Osszuk meg az utazást

Módja miatt a valós vonattal árak jelenleg számított brit vonatok, akkor valójában olcsóbb megvenni két vagy három jegyet kap a cél mint vásárol egy közvetlen jegyet. Ha utazik a Liverpool Londonba például, olcsóbb, ha jegyet veszel Liverpoolból Crewe-ba, majd Crewe-ból Londonba, mint vásárol egy közvetlen Liverpool-London jegy. További információk az osztódó utazás check out osztott számológépek.

 

3) Regisztráció jegy kiskereskedők

Ha regisztrál egy jegyet kiskereskedő akkor lehet jogosult előnyök tetszik 25% ki a következő útra vagy ingyenes meleg ital.

 

Pénzt takarít meg a vonatok Mindenhová

Ön tervez vonattal Európában? Miért nem vesz 3 perc és talál olcsóbb vonatjegy on SaveATrain. Töltse ki a dátumot és az időt, amit szeretne utazni, és mi lesz az Ön számára a legjobb árat az útra, hogy akkor fizet több módon.

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)