Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Hvorfor er UK togtur prisene så høyt?

Storbritannia Togpriser har steget for høyt. Europa anses å ha de beste togreisene i verden. miljøvennlig togreisene i Europa inneholde vakkert landskap. Togpassasjerer tilgang overalt fra avsidesliggende landsbyer til store byer. I Europa, togreisene er konkurransedyktige priser, sparer passasjerer både tid og penger. I Storbritannia, derimot, togreiser er veldig dyrt.

 

 

Uk togtur priser sammenligne tabellen

 

Pendlere i Storbritannia

Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden 7 år i henhold til en analyse av arbeidskraft. Reisen som har blitt hardest rammet er toget fra Birmingham til London. Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden. De økning i prisene ved starten av 2018 har i noen tilfeller lagt til en ekstra £ 100 til noen allerede dyre sesongkort.

Amsterdam til London Trains

Köln til London Trains

Paris til London Trains

Luxembourg til London Trains

 

Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden

Passasjerer som reiser i Tyskland kan kjøpe BahnCard100, som dekker alle Tyskland Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden.

Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden.

I Frankrike, årlige pendler til paris Train Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden.

De Storbritannia tog prisene er så høye, at en årlig billett for å reise til London Waterloo fra 20 Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden 3,248.

Togselskapene som anlegges de høyeste prisøkninger i 2018 var Nordlig (4.7%), TransPennine Express (4.6%), Langrenn (4.1%), Merseyrail (3.6%), og Virgin Tog (3.1%).

En studie av VoucherCloud viser at passasjerer på britiske tog betale en stor 50 pence per mil reiste. Sammenlign dette til resten av EU der kostnaden per mil er 19 pence.

London til Frankfurt Togene

Paris til London Trains

London til Köln Togene

London til Amsterdam Tog

 

Tips for å spare penger på UK Trains

  1. Gå eller sykle

Fordi tog prisene går i henhold til forskjellige linjer. Prisen på pendling i Storbritannia har økt med et gjennomsnitt på £700 den siste tiden togstasjon. I dette tilfellet, du kan gå eller sykle 10-15 minutter for å komme til en stasjon til en bedre pris, det samme gjelder for å finne en stasjon for returreisen.

 

  1. Dele reisen

På grunn av måten rettferdig togtur prisene er for tiden regnet ut på britiske tog, det kan faktisk være billigere å kjøpe to eller tre billetter å få til mål enn å kjøpe en direkte billett. Hvis du reiser fra Liverpool til London for eksempel, det er billigere for deg å kjøpe en billett fra Liverpool til Crewe og deretter Crewe til London, enn å kjøpe en direkte Liverpool-London billett. For mer informasjon om å dele reisen utsjekking split kalkulatorer.

 

3) Registrer deg hos billett forhandlere

Når du registrerer deg med en billett forhandler kan du være kvalifisert for fordeler som 25% av din neste reise eller en gratis varm drikke.

 

Spar penger på tog overalt

Planlegger du en togreise i Europa? Hvorfor ikke ta 3 minutter og finne billigere togbilletter på SaveATrain. Fyll ut dato og tid som du ønsker å reise, og vi vil gi deg den beste prisen for din reise, at du kan betale for på flere måter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fuk-train-ride-prices-vs-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)