Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

Dessa Top tips för att resa med ditt husdjur bör hjälpa till att lindra din ångest. Eftersom låt oss inse det, reser med ditt husdjur är stress! Men vad är mer stressande, är tanken på att lämna din djur hemma eller i vård av andra. Självklart, ingen tar hand om dem som du gör! Höger?

Det finns många alternativ för vad man ska göra när du är ute och reser hemifrån. Dog hotell, anställa en vaktmästare, eller överföra bördan, om än en söta en, till din vän är bland de val. Dessa är de vanligaste att människor tar till. i alla fall, ibland finns det inget annat alternativ och du måste resa med ditt husdjur. Även om det kan vara ganska svår procedur, Spara A Train har några bästa tips som hjälper dig när du reser med husdjur!

 

Djurtips 1: Föra En Treat!

dog playing with his toy

Att resa till en ny plats kan och kommer förmodligen att vara stressande för ditt husdjur. Så se till att han fortfarande så avslappnad som möjligt är nyckeln till en bekväm resa för alla inblandade. Ta sina vanliga leksaker, filtar, och andra saker som kan göra din hund eller katt bekväm. Var de lugn och inte gjorde något fel? Se till att du belöna dem för att resa med husdjur bekvämare i framtiden.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Djurtips 2: Men inte För många Treats…

groom before traveling with your pets

Det känns som det är självklart, men jag kommer att stava det ut för dig ändå! Inte ge dem en tungt mål eller låta dem dricka för mycket vatten så att ditt husdjur inte kommer att ha lust att befria sig i en besvärlig plats! (Vi hade varnar för att resa med ditt husdjur kan vara svårt!)

Florens till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

Florens till Pisa Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Djurtips 3: Övning

running and traveling with your pets

Oavsett om du gillar det eller inte, dessa bästa tips för att resa med dina husdjur innebär att du kommer att behöva göra någon form av motion! Precis innan du börjar resa, ta dem av någon kraftig motion! På grund av den extra lång promenad eller en intensiv speltid med din älskade fluffiga vän, han eller hon kan vara alldeles för trött för att oroa sig för saker. Om du har fått en katt som inte är så förtjust i att tas för en körning, försöka stimulera dem i. Make-shift-leksaker kan till exempel komma i form av dammmoppar! Lita på mig… jag har erfarenhet i reser med husdjur!

Berlin till Potsdam Tåg

Berlin till Hamburg Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Berlin till München Tåg

 

Djurtips 4: Research Embassy Krav

dog pawn

Olika länder har olika krav. Många länder kräver karantän perioder, så om du vill tillbringa tid med att resa med ditt husdjur, se till att du dubbelkolla detta! De flesta länder kräver skott för rabies, bordetella (kennelhosta), och parvo. Kalla en ambassad och gör din forskning på nätet för att se vad landets krav är, och se till att ha dina papper till hands när passerar gränsen.

Du kan undersöka resor med husdjur och landets krav på PetTravel.com.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Amsterdam till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Paris till Antwerpen Tåg

 

5. Få ett hälsointyg

Vet checking on a dog

Hälsointyg krävs av flygbolag, gränsmyndigheter, hotell, djur vårdcentraler, och andra när du reser med ditt husdjur. I många fall, när du reser med husdjur som du behöver för att få din hälsointyg inom 10 dagar börjar resan. Forskning de särskilda kraven i Din resplan Innan du besöker veterinären, så att de kan innehålla allt som behövs i certifikatet.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

6. Håll en elektronisk kopia av ditt djurs hälsa Certificate

många hotell, researrangörer, husdjur vårdcentraler, flygbolag, och tullen och invandring myndigheterna kräver en tryckt register över ditt husdjur veterinärintyg. Istället för att skriva ut buntar av kopior för alla möjliga instans, skriva ut ett par och hålla en elektronisk kopia när du reser med husdjur.

Myscha Theriault är en bästsäljande författare och internationellt syndikerad resekrönikör som reser på heltid med sin vetenskapsjournalist man och jättelabrador retriever. Med sin elektronisk kopia till hands, hon är alltid redo att producera sin hunds hälsointyg som behövs.

“Hotellets businesscenter skrivare gör att jag kan skriva ut en PDF-kopia av vår Labrador skott dokument som krävs, till exempel när vi behöver för att boka en eftermiddag med dagis för henne från vägen. Det håller pappers röran ner dag för dag, samtidigt som den är beredd för sista-minuten förändringar i vårt schema.”

Reggio Emilia till Florens Tåg

Genua till Florens Tåg

Sestri Levante till Rom Tåg

Parma till Florens Tåg

 

7. Forskning Lokala Vets

Utifall något händer på vägen, du inte vill vara förvränga att hitta en seriös veterinär. Spela in kontaktinformation för några veterinärer i området du besöker innan du börjar resa med husdjur.

Genua till Venedig Tåg

Turin till Venedig Tåg

Parma till Venedig Tåg

La Spezia till Venedig Tåg

 

Vi hoppas att dessa Top tips för att resa med ditt husdjur har lättat nerverna lite! Låt oss veta om du har några andra bästa tips att dela med dig av Rädda ett tåg och vårt samhälle. Vi skulle älska att höra från dig!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Top tips för att resa med dina husdjur” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-traveling-with-your-pets%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)